ganaarghana.reismee.nl

de laatste uurtjes in het mooi nederland

jaja, nog even een bakkie koffie in Werkhoven en dan gaan we toch echt richting schiphol en gaat ons avontuur van 3 maanden echt beginnen! (om 14:05 vliegen we weg!)

We hebben ontzettend veel reacties gehad en daar willen wij nogmaals iedereen heel erg voor bedanken. Vinden het echt helemaal super dat zoveel mensen ons willen volgen en zo een beetje met ons het avontuur aangaan.

Met ons gaan nog 3 andere meiden van ontmoet Afrika naar Ghana dus we zullen de reis niet alleen maken. 1 van die meiden hebben we ook al in juni op het voorbereidingsweekend ontmoet dus dat is wel leuk.

Wij hopen daar zo snel mogelijk van ons te laten horen maar kunnen dat natuurlijk niet beloven. Ook gaan we wanneer het kan daar een simkaart kopen en zijn wij dus niet meer te bereiken op onze eigen nummers. Natuurlijk zullen wij onze nummers doorgeven zodat jullie ons kunnen bellen als jullie ons heeeeeel erg missen

Wink

Lieve mensen, wij gaan aan de koffie! Hebben er onwijs veel zin in en laten van ons horen!

Dikke kus Paulette en Marije

p.s. Corjanne plaatst nog een foto van ons op schiphol!

Marlies

Lieve meiden,

Nog 4 uurtjes en dan zitten jullie in de lucht!! Goede reis en ik hoop snel iets van jullie te horen!

Liefs Marlies

de Bemmels

Wij hebben met jullie in gedachten aan de koffie gezeten. En jullie verlaten Nederland met de zon.we hopen dat jullie een goede reis hebben gehad. en dat alles goed is gegaan. (papieren)
Gr De Bemmels

niels schep

Hoi Marije en Paulette,

Spannend hor dat jullie naar Afrika gaan.
Veel suc6 daar en geniet van de mooie ervaringen.

Groetjes Niels

Anita

Zorg goed voor jullie zelf!!!

Stasi van der Haar

Ik wens jullie een hele goede reis!

Afdeling GYNAECOLOGIE!!

Lieve meiden,

Marije, we hebben je nog geprobeerd te bellen een paar minuutjes geleden, maar je telefoon staat rood gloeiend volgens mij! ;)
Heeeeeeeeel veel plezier en geniet van de ervaring!
Hopelijk gaat de vlucht goed! Goeie reis! Spannend!

van je ex-collega's van de afdeling F2!

Nicolien

Heeel veel plezier! Geniet ervan!

Nicole

Hey meiden,

Veel plezier de komende tijd, en geniet ervan!!
Ik zal jullie spannende verhalen volgen, en ben benieuwd wat jullie allemaal gaan mee maken..

Liefs, Nicole

Arie, Teuny, Marielle en Lisanne van Dam

Hoi Marije en Paulette,

Wij wensen jullie een goede reis toe en een hele fijne tijd in Ghana. Best spannend hoor!! Wij gaan jullie zeker volgen.
Geniet ervan!

Groetjes van ons.

Aad

Succes!

Doe de piloot de groeten van mij!

Geerlinde

Ha Petty en Marije,

Heel veel plezier op jullie reis, doe mooie ervaringen op, wees voorzichtig, kijk je ogen uit, werk hard en geniet ervan!!!
Ik volg jullie!

Liefs Geerlinde

Eline

lieve Pettie en Marije..

Nu hebben we dan toch echt afscheid genomen! Na maandenlang voorbereiden is het avontuur begonnen.
Fijn dat ik jullie nog even een knuffeltje kon geven voordat jullie het vliegtuig instapten ;) Hoop dat je het een leuke verrassing vond Pettie!!
Geniet ervan!! in gedachten ben ik bij jullie!!

Dikke knuffel! Lien..

Danielle v.Vr.

Veel plezier en succes in Ghana;-)
Ik ben benieuwd naar de verhalen!

Matthijs en Elise

Lieve Marije en Paulette,

Wij wensen jullie heel veel Zegen toe en we hopen dat de reis goed zal verlopen. Geniet ervan.

(K) Matthijs en Elise