ganaarghana.reismee.nl

weer een week voorbij!

Lieve allemaal,

Daar zijn we weer met een nieuw verhaal. Deze week als echte juffen aan de slag geweest op school. Op 1 klas na hebben ze nu overal een mooie gekleurde slinger hangen. Omdat ze hier knutselen helemaal niet kennen was het nog best meoilijk, maar met een beetje geduld en hulp kom je een heel eind. Donderdag weer een natural holiday gehad i.v.m. de regen. Het regenseizoen loopt (als het goed is) op zijn eind dus zullen niet veel van deze dagen meer krijgen al vinden wij het niet heel erg want het koelt dan wel elkker af!

Zoals julle kunnen lezen kunnen we veel van de spullen uit de oranje koffer op school gebruiken. Ook in het gezin genieten ze van de meegebrachte spullen. Ballonnen zijn helemaal geweldig (ook bij onze oma's), de meegebrachte nagellak is erg mooi en ook de kralen hebben al goed dienst bewezen. Verder is er wat geld naar het ziekenhuis gegaan en gooien we elke week wat extra's in de collectezak. De kerk hier is namelijk aan het sparen voor een groter gebouw! Verder hebben we oook nog plannen om dingen in het gezin te doen waar we het geld goed voor kunnen gebruiken maar dar vertellen we later meer over. We zijn dus erg blij met het gled en de spullen. Het is net dat beetje extra wat we nu hier voor de mensen kunnen doen en dat word zeer gewaardeerd!

Met ons gaat het nos steeds goed. Hebben nu echt een lekker ritme en vermaken ons nog steeds pria in het gezin. Afgelopen week hebben we onze wasemmer alleen wel voor andere dingen mogen egbruiken want onze darmen zijn wat gaan opspelen. Achja, als dat alles is he!?

We hebben gemerkt dat helaas niet alle smsjes van ons aankomen en dat we ook niet alle smsjes ontvangen. Het spijt ons dus als je een smsje hebt gestuurd en niks hebt terug gekregen. De kan is groot dat wij hem niet ontvangen hebben, og even voor de duidelijkheid: onze nederlandse nummer gebruiken we hier NIET!

Vorige week is het uiteindelijk gelukt foto's te sturen, gaa proberen dit nu om de week te doen dus hopelijk volgende week meer beeldmateriaal van ons :)

Zo, jullie zijn weeer op de hoogte van ons reilen en zeilen hier...

Tot volgende week,

knuffels Petty en Marije

* Gelukkig krijg je hier voor wildplassen geen boete...

* Heb je zin in een sauna? Kom dan een nachtje bij ons in onze hut.. weet je zeker dat je smorgens uitgezweet bent!

* in Nederland hebben we lieve oma's maar hier hebben we er ook wel eentje die we graag mee naar huis zouden willen nemne, een heerlijk ondeugend mens!!

Paulien

Gaaf zeg meiden!

xxx Paulien.

Aad

Tof!:D

peet en Cees

supper om weer wat van jullie te horen en te lezen dat het goed met jullie gaat.. behalve dan dat jullie de wasemmer voor een ander doel gebruikt hebben..:P
nog even en jullie zijn daar zo gewend dat jullie niet meer terugwillen :)

veel plezier de komende tijd.

liefs van ons

MMJEDSA

Hallo dames!

We genieten wel mee hoor. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Gezellig terug in de schoolbanken, helemaal niets mis mee. Heb je ze al een nederlands liedje geleerd? Vader Jacob of zo. Succes verzekerd, zeker in combinatie met zelfgemaakte muziekinstrumenten (schudkokers gevuld met steentjes, sambaballen van doppen, stokjes op elkaar of iets anders dat lekker klinkt, etc). En als het goed gaat, natuurlijk in canon.

Groetjes van de Crombaghs-clan

Jeroen Wouters

Marije jij voor de klas? Hoop voor je dat er niet een type zoals ik tussen heb zitten;) leuk je verhalen te lezen

Groetjes Jeroen

jolanda Veen

Hoi Marije,
leuk je verhalen te lezen. Ik herken wel het één en ander op het gebied van comfort, sanitair en hygiëne maar in mijn geval dan de Aziatische versie (maar ach.... arm land is arm land wat dit soort dingen betreft). Ook leuk jullie foto's te zien. Hier wordt het ook wat koeler en het regenseizoen is hier ook voorbij lijkt het (maar tijdens ons regenseizoen zat ik op Mallorca in de zon, dus ik heb het ook maar alleen van horen zeggen). Ik wens jullie nog een hele goede tijd toe, werk niet te hard (kan je nog lang genoeg doen) en geniet van al het moois dat je nog tegen gaat komen.
Lieve groet, Jolanda

Marielle de Bruijn

hoi meiden,
Wat fijn om te lezen dat jullie het goed maken daar! Hopelijk zijn de darmen weer opgeknapt? Nog veel plezier, groeten Marielle en de rest

van de Bemmels

Hoi Meiden,

Het is geweldig om elke zondag even jullie p.c aan te zetten en jullie verhalen te lezen. Gaaf dat njullie een plekje hebben gevonden waar jullie echt nodig zijn. Tot volgende week.
Veel liefs De Bemmels.

De Christiaensjes

Hee Meiden,

Veel aan jullie gedacht maar we hadden het nog steeds niet opgezocht.Nu was er sing-inn en dacht ik kan gelijk de meiden wel eens zoeken en ja hoor gevonden. Leuke verhalen en mooie foto s heel veel plezier daar en we gaan jullie verder volgen.
Hartelijke groet van Iwan, Marjan, Jolize, Carline en Twan.

Jeleesa

Hey Marije,

leuk weer een blog van jullie te lezen!
Ik heb je sms op mijn verjaardag wel ontvangen hoor :D en was er ook heeeel blij mee.
Ik heb er een terug gestuurd, weet dus niet of je die ontvangen hebt maar er stond in dat ik het lief vond dat je aan me denkt helemaal in het verre Ghana.
En dat de zwangerschap inderdaad opschiet, nog officieel 6 weken maargoed als de kleine zin heeft komt ie over 3 weken al.
M'n buik is niet super groot hoor:) ik kan nog aardig bukken (gelukkig).

Heel veel liefs, Jeleesa

sam

over oma & ook de kinderen.... strikje eromheen inpakken & mee nemen!